III. LETNÍ KAVÁRNA

Včerejší „kavárnička“ byla už třetí v pořadí a opět jsme se setkali s velkým zájmem. Bohužel ani tentokrát nám nepřálo počasí, a tak jsme se přesunuli do prostor našeho zařízení. A jelikož už máme větší praxi, byly připraveny i další prostory budovy, nejen Denní stacionář. A vyplatilo se nám to……

Tentokrát nás svou návštěvou poctili především klienti okolních sociálních služeb za doprovodu svých pečovatelů, a to z Domova VESNA, Domova AMBROSIE a Domova pro osoby se zdravotním postižením BENJAMÍN. Zároveň k nám zavítali také senioři a zástupce z odboru sociálního a zdravotního. Bylo nás hodně, ale i přesto jsme se snažili každému vytvořit příjemné prostředí k vzájemnému setkání, popovídání a relaxaci při dobré kávičce a dezertu. Celkem nás navštívilo 53 osob.

Opět všechny obsluhovali naši klienti chráněného bydlení, kteří byli velice šikovní, občerstvení v podobě dezertu jsme připravili společnými silami. Všem děkujeme za návštěvu a věříme, že se jim v naší provizorní kavárně líbilo a zároveň, že se dozvěděli také bližší informace o našich službách.

Příští středu, 16. 8. 2023 už to bude naposledy, co kavárnu v rámci projektu otevřeme, a to v dopoledních hodinách od 10 do 12.30 hodin.

Opět objednáváme krásné počasí a věříme, že se sejdeme už na zahrádce.

 Těšíme se na Vás 😊

Jarmila Berná – ředitelka SSMO

Celá akce se mohla uskutečnit za podpory projektu financovaného z MPSV „Obec přátelská rodině a seniorům 2023“.

Financováno z projektu
Obec přátelská rodině a seniorům 2023

Aktivita je podpořena z NDT
Obec přátelská rodině a seniorům 2023