Léto je už tady, huráááá

Po dlouhé zimě nám konečně začalo slunečné a krásné počasí. Společně s klienty Chráněného bydlení a Denního stacionáře jsme se rozhodli, že začneme s prací na zahradě. Nejprve probíhal velký úklid a poté jsme zasadili do našich nových vyvýšených záhonků nejrůznější bylinky a zeleninu. Venkovní parapety oken jsme vyzdobili truhlíky s květinami a najednou jsme viděli, jak se celá zahrada „rozsvítila“.

„Mužské osazenstvo“ natřelo venkovní lavičky a „kuřáci“ od základu uklidili a vymalovali svou kuřárnu. Práce to nebyla vůbec jednoduchá, ale pořádně jsme se protáhli, na sluníčku opálili a zažili spoustu legrace.

S příchodem léta na nás čeká i více společných procházek, výletů, grilování na zahradě a dalších aktivit, na které se moc těšíme.

Naše práce však nekončí. Zahradu budeme v průběhu léta pravidelně udržovat a sazeničky s květinami pečlivě zalévat. Věříme, že úroda bude letos větší než loni a už teď se těšíme na to, jak budeme sklízet. Pár „mini ředkviček“ jsme už také ochutnali, jak uvidíte i na našich fotografiích.

S velkou chutí a hlavně společně vše zvládneme, držte nám palce….. 😊